June 6, 2024

Zo gezellig was de Zomerweek met Libelle en Margriet

Het gezelligste zomerfeest van Nederland zit erop. Zeven dagen lang was het een groot feest op de Zomerweek. Een feest waar we nog lang van blijven nagenieten! We nemen je mee terug naar een week vol winkelen, optredens, workshops en meer.

Feestelijke opening

Dit jaar stond de Zomerweek helemaal in het teken van het Portugese bloemenfestival. En zeg je bloemenfestival, dan zeg je natúúrlijk Karin Bloemen. In een vrolijke parade vol pracht en praal kwam Karin als verrassing binnen om samen met Libelle-hoofdredacteur Hilmar Mulder en Margriet-hoofdredacteur Helene van Santen de Zomerweek officieel te openen. En zo begon de Zomerweek met een hoop confetti en bloemen!

Geweldige optredens

In het Teatro kwamen de leukste artiesten optreden. Zo bouwden de mannen van Story of Boybands een enorm feest op de eerste dag van de Zomerweek en was het genieten geblazen tijdens het geweldige optreden van OG3NE, waarbij het hele Teatro vol zat met fans. Maar er waren ook optredens van onder anderen Esther & Anita, Danny Froger, Jeffrey Heesen & Brace, New Timeless, Mell & Vintage Future en Berget Lewis. Stilzitten was er niet bij in het Teatro.

Shoppen

Op de Zomerweek shopte je alles voor een geweldige zomer. Van lekkere drankjes en lekkernijen tot vrolijke outfits en sieraden. Je vond het allemaal aan de lange shoproute binnen én buiten. En had je voorafgaand aan het shoppen nog wat zomerse inspiratie nodig? Dat kon in het Teatro tijdens de modeshows. De mooiste outfits van verschillende merken kwamen voorbij.

Creatieve workshops

Tijdens de Zomerweek konden alle creatieve workshops natuurlijk niet ontbreken. Op Rua da Workshops werd elke dag hard gewerkt aan de leukste projecten. Van het maken van vrolijke wenskaarten tot het decoreren van Portugese keramieken visjes en van oorbellen kleuren tot het creëren van een zomerse make-up look: er was echt van alles te doen.

Casa Margriet

Het programma in Casa Margriet was ook goed gevuld. Presentatrice Vivian Slingerland sprak met verschillende Margriet-columnisten, de voetjes gingen van de vloer tijdens heel veel optredens en er was een gezellige workshop katoenen tassen pimpen waarbij de redactieleden van Margriet klaarstonden om je te helpen. En heb je nog een leuke foto gemaakt in het Portugese trammetje of in de cover van Margriet? Deel ‘m dan zeker op social media en tag #zomerweek. We vinden het leuk om al jullie foto’s te bekijken!

Festa Libelle plein

Op het gezelligste plein van de Zomerweek was de hele week een hoop te doen. Zo interviewde presentatrice Jet Sol verschillende Libelle-gezichten. Onder anderen Quinty Trustfull, Wieke Biesheuvel, Bettina Voos, Nico Dijkshoorn, Elle van Rijn, Roos Schlikker en Hanneke Mijnster kwamen langs. En ook op het Festa Libelle plein kon je lekker creatief aan de slag tijdens de workshop wandbordjes beschilderen. En de resultaten waren werkelijk prachtig.

Verder speelden we elke dag de gezellige Libelle 90’s bingo waarbij heel veel lezeressen er met leuke prijzen vandoor gingen. Kortom: het was een feest op het Festa Libelle plein.

Koop je tickets voor dé Winterfair met korting

We kijken terug op een fantastische editie van de Zomerweek. We genieten nog even na, maar kun je nu al niet wachten op een nieuwe dag vol shoppen, leuke optredens, lekker eten en workshops? Kom dan van 22 t/m 28 november naar dé Winterfair samen met Libelle en Margriet. Het belooft weer een geweldige week te worden waar je wordt betoverd door de sfeervolle decoraties én inspiratie opdoet voor de feestelijke wintermaanden. En speciaal voor jou staat er een leuke actie klaar: t/m 30 juni ontvang je €10 korting op je ticket. Wees er dus snel bij en koop jouw ticket nu voor €12,95. Ga naar winterfair.nl/tickets