Programma

De Zomerweek is dé plek om helemaal in de zomersferen te komen. Met een programma vol met optredens van o.a. OG3NE, Berget Lewis en Danny Froger, geweldige merken waarbij je kunt shoppen, creatieve workshops én zomerse lekkernijen, wordt het een dag om nooit te vergeten!

Hieronder vind je het programma. Selecteer, om het programma goed te bekijken, eerst de datum waarop je naar de Zomerweek komt. Benieuwd naar het programma per locatie? Vink een locatie aan en je vindt precies wat er die dag te doen is.

Shoppen

Ontdek een uitgebreid aanbod van kraampjes met unieke producten, ambachtelijke lekkernijen en de laatste wintermode om jezelf of anderen mee te verwennen. Laat je verrassen door geweldige acties en vertrek naar huis met tassen vol moois.

Workshops

Op dé Winterfair steek je je handen uit je mouwen tijdens verschillende creatieve workshops. Of je nu van kunst, handwerk of culinaire creaties houdt, er is voor elk wat wils.

Optredens

Geniet tussen het shoppen en de workshops door van geweldige optredens van artiesten, auteurs en columnisten op verschillende podia.

Binnenkort volgt hier de programmering.

Lekkernijen

Aan lekkernijen geen gebrek op dé Winterfair. Laat je inspireren in het kooktheater door culinaire experts die heerlijke winterse gerechten bereiden, waarbij je alvast kunt proeven van de smaken van het seizoen. En geniet van lekkernijen die je smaakpapillen zullen verwennen.