May 12, 2024

5x waarom de Zomerweek het leukste feest is voor vriendinnen

Het perfecte dagje uit: zo kunnen we de Zomerweek wel noemen. En met wie beleef je die dag nou liever dan met je beste vriendin(nen)? Wij kunnen wel wat redenen bedenken waarom de Zomerweek het leukste feest is voor vriendinnen!

Feestelijke optredens tijdens de Zomerweek

Houden jij en je vriendin(nen) wel van een dansje? De hele week vult het Teatro zich met de leukste artiesten die er een fantastisch feest van maken. Onder anderen OG3NE, Story of Boybands, New Timeless, Jeffrey Heesen & Brace, Danny Froger, Akoestix, Remedy, Esther & Anita, Emanuel, Laurie, Mell & Vintage Future én Berget Lewis komen optreden. Eén ding is zeker: het dak gaat eraf!

Shop de leukste zomerproducten

Shop til you drop! Op de Zomerweek vind je de vrolijkste kraampjes om bij te shoppen. Laat je verrassen door een uitgebreid aanbod van unieke producten, van de nieuwste mode tot beautyproducten, sieraden en cadeaus. Het perfecte uitje voor shopliefhebbers, want op de Zomerweek vind je alles voor een geweldige start van de zomer.

Zomerse lekkernijen

Kun je tussen het shoppen, dansen en alle workshops door wel een pauze gebruiken? Plof dan gezellig neer op een van de terrassen en bestel een lekkere kop koffie, aardbeiengebakje, belegd broodje, borrelhapjes, schepijs en nog véél meer! Heerlijk samen genieten van de smaken van de zomer en écht even de tijd nemen om bij te kletsen. Benieuwd naar het aanbod? Je leest het in dit artikel: Proef de smaken van de zomer op de Zomerweek (en reserveer ze vast met korting!)

Pssst: er staan een aantal leuke acties klaar in de ticketshop. Wat dacht je van een kop koffie met een aardbeiengebakje voor € 7,50 i.p.v. € 8,80 op de Zomerweek? Of geniet van een lekkere lunch, nú voor €11,75 i.p.v. €13,75.

Creatieve workshops

Zin om samen creatief aan de slag te gaan? Sluit dan aan bij een van de vele workshops. Leer bijvoorbeeld hoe je zelf mooie vlinders maakt, waarbij je gaat stempelen of vouwen. Of ga aan de slag met nailart, ontdek hoe je een prachtige make-up look creëert, maak creaties met macramé en nog véél meer.

Ontmoet de redacties van Libelle & Margriet

Libelle en Margriet vieren de Zomerweek dit jaar samen. En natuurlijk zijn de redacties én columnisten van je favoriete tijdschriften er ook bij. Je ontmoet ze op het Festa Libelle plein en in Casa Margriet. Zijn jij en je vriendin(nen) trouwe fans van Libelle en Margriet? Dan willen jullie dit feest zeker niet overslaan!