May 12, 2024

Dít mag je tijdens de Zomerweek niet missen op het Festa Libelle plein

Nog even en dan start het allerleukste feestje van het jaar: de Libelle Zomerweek. Het belooft weer een fijne week bomvol muziek, workshops en lekker shoppen te worden. Dit mag je wat ons betreft sowieso niet missen!

1. DOE MEE MET EEN VAN ONZE LEUKE WORKSHOPS

In een half uurtje tijd maak je een prachtig wandbord, geheel in de stijl van het Zomerweekthema. Van zeeschatten tot weelderig fruit en groenten: je kunt er alle kanten mee op! Schuif gezellig aan bij de redactie, laat je inspireren en ga naar huis met een prachtig kunstwerk.

Waar? Festa Libelle plein
Wanneer? Elke dag, 3x per dag!

Niet zo van het schilderen? Dan is breien met Karin Portier wellicht iets voor jou. Al die mooie breisels in Libelle worden door Karin gemaakt. Samen met haar kan je een mooie strikbroche breien die íedere outfit opfleurt! Hoe leuk is dat?

Waar? Festa Libelle plein
Wanneer? Zondag 26 mei, maandag 27 mei, dinsdag 28 mei.

2. MODE A LA SUUS OP DE ZOMERWEEK

Onze eigen Susan de Bruijn - je kent haar uit het blad Libelle van Mode a la Suus - schuift aan bij Jet Sol. Susan laat zich niet tegenhouden door het feit dat ze geen maat 36 heeft en trekt gewoon alles aan wat ze leuk vindt. In Festa Libelle interviewt Jet haar en ontfutselt ze Suus de beste tips en tricks voor vrouwen met een maatje meer, er is ook ruimte voor vragen. Heb jij een prangende modevraag? Dan wil je dit moment dus niet missen!

3. HAPPY NEW ME MET ROB PEETOOM

Libelle’s Metamorfose Team laat samen met Salon Rob Peetoom zien hoe je de beste versie van jezelf kunt zijn! Marissa Pronk en Liselotte Admiraal creëren met kleine veranderingen in coupe, make-up en outfit een groot effect. Live op het podium van het Festa Libelle plein!

Waar? Festa Libelle plein
Wanneer? Zaterdag 25 mei, maandag 27 mei, dinsdag 28 mei.

4. ONTMOET DE COLUMNISTEN VAN LIBELLE

Wieke Biesheuvel, Nico Dijkhoorn, Roos Schlikker, Hanneke Mijnster of Bettina Voos. Wie kent ze niet. Een deel van onze favorieten columnisten is tijdens de Zomerweek op Festa Libelle plein aanwezig. In Festa Libelle lezen ze hun columns voor en kan je als je wil een prangende vraag stellen.

Waar? Festa Libelle plein
Wanneer? Roos: donderdag 23 mei / Hanneke: zaterdag 25 mei / Nico: zondag 26 mei / Wieke: maandag 27 mei en dinsdag 28 mei / Bettina: woensdag 29 mei.

5. DE ORANJES ACHTER DE SCHERMEN

In De Oranjes achter de Schermen vertellen royaltyexpert Rick Evers en journalist Matthijs Albers over hun ervaringen met de Oranjes. Let op: belevenissen opgetekend toen de camera’s niet draaiden! Soms verbazingwekkend, soms heerlijk kneuterig Hollands. Hoe belandde Rick per ongeluk in de kamer naast Máxima in Afrika en hoe ontdekte hij haar (bijzondere) schoenmaat? Hoe vertelde prinses Margarita alles over haar scheiding van Edwin de Roy van Zuydewijn en hoe gaf Máxima verborgen aanwijzingen aan haar dochter Ariane tijdens de landelijke fotosessie? Vermakelijke verhalen en veel meer in De Oranjes achter de Schermen.

Waar? Festa Libelle plein
Wanneer? Donderdag 23 mei, maandag 27 mei, dinsdag 28 mei.