March 21, 2024

Dít wil je niet missen volgens Libelle-hoofdredacteur Hilmar Mulder

Nu het voorjaar is begonnen komt het gezelligste zomerfeest van Nederland steeds dichterbij. Ook Libelle-hoofdredacteur Hilmar Mulder kijkt enorm uit naar de Zomerweek. Dít zijn haar favoriete onderdelen in Festa Libelle.

Kookboek van Yvette van Boven

Ik kijk enorm uit naar de lancering van het Libelle Kookboek van Yvette van Boven. Omdat Libelle 90 jaar bestaat, vieren we dat onder meer met een fantastisch kookboek waarin de beste recepten van Yvette van Boven die de afgelopen jaren in Libelle hebben gestaan.

De Libelle Ster 2024 op vrijdag

Sterke vrouwen die hun Energie inzetten voor Resultaat, dat zijn de Libelle Sterren. De afgelopen weken vertelden tien vrouwen in Libelle hoe zij zich inzetten voor het welzijn van minima in Nederland. De tien toppers zijn genomineerd voor de Libelle STER 2024. Wie krijgt de meeste stemmen? Op vrijdag 24 mei maken we in het Libelle huis bekend wie de wisseltrofee mee naar huis mag nemen.

De Oranjes achter de schermen op do, ma, di

In De Oranjes achter de Schermen vertellen royaltyexpert Rick Evers en journalist Matthijs Albers over hun ervaringen met de Oranjes. Let op: belevenissen opgetekend toen de camera’s niet draaiden! Soms verbazingwekkend, soms heerlijk kneuterig Hollands. Hoe belandde Rick per ongeluk in de kamer naast Máxima in Afrika en hoe ontdekte hij haar (bijzondere) schoenmaat? Hoe vertelde prinses Margarita alles over haar scheiding van Edwin de Roy van Zuydewijn en hoe gaf Máxima verborgen aanwijzingen aan haar dochter Ariane tijdens de landelijke fotosessie? Vermakelijke verhalen, uw vragen en veel meer in De Oranjes achter de Schermen.

Lancering boek Wraakvrouw met Hanneke Mijnster op zaterdag

Libelle columniste Hanneke Mijnster leest, praat en schrijft het liefst over de liefde. Elke dinsdag lees je haar goudeerlijke column op Libelle.nl.  Afgelopen jaar verscheen haar erotische thriller De Stagiair en dit jaar wordt haar nieuwe erotische thriller Wraakvrouw op de Zomerweek gelanceerd. Hanneke komt live vertellen over het ontstaan van beide verhalen, wat haar kinderen nu toch van al die seksscènes vinden en hoe haar columns geregeld tot gênante en vooral ook mooie gesprekken leiden.

Nico Dijkshoorn op zondag

Op ons Libelle plein leest hij columns voor die werden gepubliceerd in Libelle. Hij neemt zijn gitaar mee en natuurlijk ook het nieuwe boek met een bundeling van de columns. Wil jij de eerste zijn die zijn boek scoort? Dan wil je hier dus bij zijn!

Benieuwd naar het programma? Klik dan hier