January 18, 2024

Korting voor Zomerweek-fans

Kijk jij tijdens deze koude dagen ook zo uit naar een plek waar zelfs als het regent de zon schijnt, omdat het er zo gezellig is? Dan hebben we goed nieuws, want de Zomerweek komt er weer aan! En voor iedereen die er vorig jaar bij was hebben we een leuke actie klaarstaan.

Met voordeel naar het gezelligste zomerfeest

Van donderdag 23 tot en met woensdag 29 mei vindt het gezelligste zomerfeest van Nederland plaats. Geniet samen van een wereld vol muziek, lekkernijen, workshops én shop tassen vol mooie producten. Een betere start van de zomer is er niet! En we hebben goed nieuws: als fan van de Zomerweek kun je met korting tickets kopen. Schrijf je in voor de nieuwsbrief om de korting te verzilveren en blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom het evenement.

Abonnee van Libelle en/of Margriet?

Let op! Ben je Libelle en/of Margriet abonnee? Je hebt van ons een brief en mail ontvangen met een unieke code voor abonnee tickets. Als abonnee niks ontvangen? Neem contact op met info@zomerweek.nl

Zingen, swingen, shoppen en genieten

Kom ook met je vriendin, zus, moeder of buurvrouw gezellig zingen, swingen, shoppen en genieten. Aarzel niet om bij de verzilvering van je korting ook tickets voor familie en/of vrienden te kopen. Zo genieten jullie samen van de ultieme start van de zomer!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Ben je nog geen lid van de nieuwsbrief? Meld je dan hier aan.