April 14, 2024

Proef de smaken van de zomer op de Zomerweek (en reserveer ze vast met korting!)

Over zes weken is het zover: dan gaat het gezelligste zomerfeest van Libelle en Margriet van start! Een week lang tassen vol zomerproducten shoppen, genieten van de leukste optredens, workshops volgen én lekker eten en drinken. En die smaken van de zomer? Die proef je met leuke kortingen.

Koffie & zomers aardbeiengebakje

Kun je tussen het shoppen, het dansen en alle workshops door wel een koffiepauze gebruiken? Maak deze dan af met een heerlijk zomers aardbeiengebakje. Wist je dat het extra voordelig is als je deze alvast online koopt? In plaats van € 8,80 op de Zomerweek, betaal je nu € 7,50. Deze deal wil je niet missen! Ga naar zomerweek.nl/tickets en kijk bij ‘extra producten’.

Let op: Deze actie is alleen online verkrijgbaar in onze ticketshop

Lunchdeal

Ook voor de grotere trek staat er een leuke deal voor je klaar. In de ticketshop boek je een lekkere lunch met broodje en frisdrank/water naar keuze. Pak je voordeel nu voor €11,75 i.p.v. €13,75 op de Zomerweek.

Wijnen, wijnen!

​​Zit de vijf al in de klok? Ook dit jaar drink je weer een heerlijk wijntje uit de wijnbar van Astrid Joosten & Thérèse de Boer. Geniet samen in het zonnetje van de verschillende wijnen die zij hebben geselecteerd. Smaakt het naar meer? Dan kun je meteen een doosje bestellen en borrel je thuis lekker verder!

Geniet van lekkers van La Place

Kom je al jaren naar de Zomerweek, dan weet je vast dat voorheen de heerlijkste gerechten werden geserveerd door La Place. Wie heeft er niet zo’n lekker broodje roomkaas in de zon gegeten? Leuk nieuws: La Place is weer terug! Geniet van de bekende broodjes, frisse smoothies en specials, zoals een goede zak friet of een pizza to share.

Heerlijke koffies

We schenken dit jaar op de Zomerweek meer heerlijke koffies dan ooit. Of je nu een latte of een doppio wilt - met of zonder amandelmelk, wij hebben er eentje voor je. Maar op zo’n mooie, zonnige zomerdag begrijpen we helemaal dat je liever voor iets verkoelends kiest. Ga daarom voor een lekkere iced latte of een heuse espresso Martini. Deze heerlijke koffies vind je overal op de Zomerweek, behalve bij de entree-terrassen.

Assortiment

Van een broodje roomkaas tot een pita pulled chicken, een red velvet muffin of een aardbeiengebakje, tot aan verse friet en poffertjes. Op de Zomerweek is er écht voor ieder wat wils! Wat dacht je bijvoorbeeld van:

  • een wrap gerookte zalm
  • borrelhapjes to share, zoals nachos
  • een taglio tomaat-mozarella
  • een sandwich tonijnsalade
  • een yoghurtsmoothie mango
  • heerlijk schepijs, maar ook overheerlijk ijs met aardbeien

Eén ding is zeker: het wordt genieten geblazen tijdens de Zomerweek!

Heb je een allergie? Geen zorgen! Als je het meldt bij een cateringpunt, denken ze graag mee in de mogelijkheden.