March 12, 2024

Reis voordelig met de NS combideal naar de Zomerweek

Gemakkelijk, gezellig, snel én met een leuke aanbieding: reis met de trein naar de Zomerweek en profiteer van de NS combideal. Hiermee reis je vanaf € 46,50 p.p. inclusief entree voor het evenement naar het gezelligste zomerfeest van Nederland.

Wat zit er inbegrepen bij de NS combideal?

Met de NS combideal reis je gemakkelijk en voordelig naar de Zomerweek en geniet je van een onvergetelijke dag vol shoppen, geweldige optredens, creatieve workshops en zomerse lekkernijen. De zomer begon nog nooit zó goed! Met de combideal reis je vanaf elk NS station naar station Hoofddorp, waarna je met een pendelbus naar het evenement wordt gebracht.

Tot wanneer kan ik de combideal kopen?

Wil je gebruikmaken van deze aanbieding? Ga dan naar de Spoordeelwinkel en selecteer het aantal tickets dat je wilt hebben voor de datum van je bezoek. Hier vind je ook alle informatie en voorwaarden van de aanbieding.

Let op: verzilver je gekochte tickets uiterlijk op 25 april 2024 op de NS zelfservicepagina en neem de tickets op de dag van je bezoek uitgeprint of op je telefoon mee. Je kunt de treinkaartjes ook op je telefoon laden in de NS-app.