January 18, 2024

Zó leuk was de Zomerweek

Donderdag 11 mei 2023 ging de Zomerweek van start. En wat is het weer fantastisch! De winkelstraten waren gezellig druk, er werd al volop gedanst en meegezongen met de leukste artiesten en we zagen vooral veel, héél veel lachende gezichten. Een terugblik op de eerste dagen.

Onvergetelijke opening

Onvergetelijk, dat is het enige passende woord als we terugdenken aan de opening van de Zomerweek op 11 mei. De muziek- en dansgroep Slag & Vlag, een groep muzikale mensen met een verstandelijke beperking, bracht iedereen direct in feeststemming. Paul de Leeuw deed er - samen met Libelle hoofdredacteur Hilmar Mulder - nog een flinke duit bovenop.

Workshops en tassen vol moois shoppen

Na de officiële opening ging het pas echt van start. Het workshopplein The Hills stroomde al snel vol met enthousiaste bezoekers die zich eerder die ochtend hadden opgegeven bij de balie in Sunset Boulevard. Ook de winkelstraten op Rodeo Drive en The Strip bleven verre van leeg. Iedereen kwam kijken en shoppen, want er is zoveel leuks te vinden!

Spetterende optredens

Het podium van Sunset Boulevard was de thuishaven van diverse artiesten. Het dak ging eraf bij optredens van Jim Bakkum die een tribute gaf aan Frank Sinatra, maar ook Berget Lewis, Frans Duijts en vele anderen zorgen voor voetjes van de vloer. Er werd ook volop gedanst tijdens het Foute Halfuur van Q-music DJ Menno Barreveld. In Hotel Libelle kon worden geluisterd naar huiskamerconcerten, werd er kleur- en modeadvies gegeven en werden er wijnvragen gesteld aan Astrid Joosten.